Een hoop veranderingen

Een tijd gelden (jup, mei alweer) vertelde ik over het drukke leven dat ik heb en over mijn onlangs ontdekte ziekte. Helaas is de ziekte meer aanwezig in mijn leven dan ik had gehoopt.
Ik heb het erg druk gehad, aangezien wij gingen trouwen. Een blog daarover komt nog, als wij onze trouwfoto's hebben ontvangen. (Hier alvast wel een foto).


Daar alle organisatie vond ik het erg lastig mijn bezigheden goed in te plannen en daardoor had ik erg veel pijn.
Nu is de bruiloft geweest (een erg mooie dag) en heb ik weer tijd voor mijn man en mijzelf. Aangezien ik een drukke tante ben, had ik veel dingen tegelijk die ik deed en wil. Dit gaat helaas niet langer. Na lang twijfelen, praten met mijn man en luisteren naar mezelf heb ik besloten met veel dingen te stoppen.

Zo leg ik mijn activiteiten bij Oriflame grotendeels neer. Ik ga geen workshops en gezichtsbehandelingen meer geven. Wel blijf ik producten bestellen voor mijn omgeving en mijzelf. De producten zijn nu eenmaal erg fijn en helemaal niet duur.Alle beauty dingen (epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers, harsen, gellak, wimper extensions etc.) leg ik ook voorlopig neer. Voor vrienden en familie blijf ik natuurlijk graag bezig, maar buiten dat word het gewoon teveel. Ik zeg niet dat ik geen cursus meer zal volgen (I love it!).

Ook zijn mijn man en ik een jaar geleden een bedrijf begonnen in de verhuur van themakisten. Erg leuk vond ik het, zo creatief bezig zijn. Ik heb er vele uren in gestoken en ik genoot van iedere minuut. Helaas is ook dat te zwaar. Mijn man werkt fulltime wat bekend dat alles momenteel op mij komt. We doen niets van de spullen weg, wie weet wat de toekomst ons brengt...


Er zijn wel dingen die ik blijf/ga doen. Zo blijf ik de 12 uur werken bij mijn werk. Ik vind het fijn om met mijn collega's te zijn, ik heb super collega's.
Verder kreeg ik heel erg vaak de vraag waarom geen Weddingplanner werd. Mijn omgeving vind dat ik zeer goed kan organiseren en denken dan ook dat dit helemaal mijn ding zal zijn. Ik ben het hier dan ook helemaal mee eens. Ik vond het erg leuk om onze bruiloft te organiseren en ook organiseer ik graag andere dingen. Na flink wat onderzoek ben ik nu begonnen met een opleiding bij Weddingplanners International. Binnenkort zal ik ook moeten beginnen aan een stage bruiloft, maar gelukkig kan ik mijn opleiding wel rustig aanpakken. Ik heb helemaal geen haast en wil me goed kunnen richten op mijn gezondheid.

Verder voel ik me nu een stuk beter. Ik heb meer rust en neem de tijd voor mijn man en mijzelf. Ik kan meer en heb wat minder pijn. Gelukkig!

Oh ja, weten jullie misschien een app voor de ipad waarmee je de blogs kunt lezen? Ik wil me graag weer kunnen inlezen in jullie bezigheden en creaties!

Liefs Puck

4 opmerkingen:

 1. allereerst gefeliciteerd met je huwelijk!!!
  Heb schijnbaar je vorige post gemist, want schrik me een hoedje van dat nieuws zeg.
  Hoop dat je het een beetje kunt aanvaarden.
  En meid, als ik jou was keek ik voor een kleine opplooibare scootmobiel op tweedehands ofzo. Wij hebben er ook 1 gekocht voor mijn man, kan makkelijk mee in de wagen en hij is lekker mobiel zo. Het is even een knop omdraaien, maar daarna zul je er echt het voordeel van inzien

  groetjes,Marika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Aanvaarden gaat steeds beter gelukkig. Ik dacht dat ik dat al had gedaan, maar blijkbaar niet! Ik heb nu een leen rolstoel, maar die moet ik binnenkort weer inleveren. Ik hoop er over een tijd geen meer te hoeven gebruiken. Ik probeer zonder drastische hulpmiddelen om te leren gaan met wat ik heb, maar ik ga het zeker onthouden! Dank je!

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijk, ben ook erg benieuwd hoe je bruidstaart is geworden maar daar zullen we vast meer van zien. Fijn wat van je horen en dat je nog lekker bezig bent ook al is het in mindere maten.
  Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank jeans je! Onze bruidspaar was een simpel aansnijd taartje, precies zoals mijn man hem wilde. Ik zal er een foto van bij doen als ik de foto's heb. Helaas was het ook mijn afsluit taartje. Door mijn gezondheid zit taarten maken er niet meer in. Maar ik kijk wel nog graag naar jouw creaties. Ik heb toespraken even je blog doorgespit om te kijken wat je allemaal gemaakt hebt de laatste tijd. Ik blijf je lekker volgen :)

   Verwijderen