WinterslaapJa, hallo! Ik ben er nog! Ik heb het alleen te druk gehad om wat te schrijven! Het lijkt wel een soort van winterslaap in blog-wereld.De afgelopen maanden was het zo ontzettend druk in mijn leven, met zowel leuke als minder leuke dingen.Afgelopen december zijn we, na jaren onderzoeken, erachter gekomen dat ik Fibromyalgie heb. Dat is een ziekte aan de spieren en bindweefsel. Waar het precies vandaan komt weten ze niet, dat ik er mee moet leren leven is helaas wel een feit.
De ene dag spring ik haast uit mijn bed en kan ik het hele huishouden doen. De andere dag kom ik amper mijn bed uit en doet iedere beweging pijn. Helaas is het op het moment zo dat ik altijd pijn heb. Betere tijden komen eraan, aangezien ik in behandeling ben bij het ziekenhuis. Helaas zal het nooit weg gaan, maar ik zal er wel mee kunnen leven en het beter kunnen begrijpen. Het is een questie van je eigen lichaam kennen en toegeven. Maar oh, wat is dat moeilijk! Ik ben een drukke, creatieve, leergierige meid van 23 jaar. Ik hoor me niet zo in te hoeven houden. Helaas is een bezoekje aan de supermarkt me te veel.Gelukkig hebben wij een rolstoel kunnen halen bij Th├ębe. Zo kunnen we er samen toch nog op uit!Ook zijn er vele leuke dingen geweest. 
Zo zijn wij samen naar de huishoudbeurs gegaan. Ik was er nog nooit geweest en keek er erg naar uit. Vriendlief ging vrijwillig mee en we hebben uiteindelijk meer voor hem gekocht dan dat ik heb meegenomen.Hij heeft zelfs gereden in een elektrische auto. Hij was iets te groot (1.92 m) maar toch vond hij het erg leuk. Ook een ritje op de elektrische scooter wilde hij niet voorbij laten gaan. Nee, dat model is niets voor ons!

Ondanks alles ben ik toch nog lekker bezig met Oriflame en allerlei andere beauty dingen. Ik geef inmiddels gezichtsbehandelingen en heb meerdere certificaten behaald. Ik ben de cursus ‘Wenkbrauwen en Wimpers verven en Wenkbrauwen epileren’ gevolgd en succesvol afgesloten, en ook de cursus ‘Wimper Extensions’ heb ik inmiddels succesvol doorlopen.

   

Ook heb ik mijn eigen Facebook pagina gemaakt. Hier zet ik tips op over de persoonlijke verzorging, mooie aanbiedingen, winacties en nog veel meer. Neem eens een kijkje en ‘Like’ de pagina om op de hoogte te blijven. De pagina heet ‘Mooi bij Puck’.Ook vind ik veel plezier en ontspanning bij de naaimachine. Ik probeer wat dingetjes uit en ik leer hem steeds beter kennen. Ik ben trots op wat ik tot nu toe allemaal al gemaakt en geleerd heb.Wanneer ik even de tijd heb, speel ik graag met onze kleine hondjes. Ze zijn vaak zo druk dat ze daarna helemaal uitgeteld zijn. Laatst betrapte ik ze toen ze samen aan het knuffelen waren. Is het schattig?!Na het opruimen van de ‘schuine kant’ kwam ik vele foto’s tegen van vroeger. Die kon ik jullie natuurlijk niet onthouden!
 5 opmerkingen:

 1. Je doet het kei goed. Ik ben heel trots op je en wij trekken af en toe wel aan de REM!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Puck, ik heb je zeker gemist wat een nieuws allemaal mindere maar ook leuke zoals het behalen van je cursus je zit volgens mij echt niet stil ;)
  Heel veel sterkte met alles groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ga mijn best doen wat actiever te zijn. En ook meer een aanwezige lezer te zijn, in plaats van een stille!

   Verwijderen
 3. Gelukkig ben je ondanks de pijn en de ellende toch lekker bezig.
  Leuke afleiding is op ' slechte ' dagen alleen maar goed.
  Sterkte en succes met alles waar je mee bezig bent.
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen