Geslaagd!

Jaja, na 3 jaar zwoegen heb ik hem dan eindelijk: mijn DIPLOMA!
Op 14 juni werd ik gebeld met het officiële bericht dat ik geslaagd was. Dit was geen verrassing want mijn coach/mentor had 2 weken van tevoren al aangekondigd dat we geslaagd waren! Maar dat maakte het natuurlijk niet minder leuk!

Ik had nieuwe kleren gekocht en ik voelde me super goed. Vandaag was immers de dag dat ik officieel Pedagogisch Medewerker werd. DSCN0081
Het was een enorm leuke diploma uitreiking. Mijn coach had een speciaal woordje voor iedereen in mijn klas. Ze had een voorwerp dat symbool stond voor wie jij was. Ik kreeg 2 kleine kopjes. Ze waren hetzelfde (ik ben erg georganiseerd) en er stond op allebei een klein hartje. Het hartje stond voor de liefde en zorgzaamheid. Ook betrok ze mijn vriend bij het verhaaltje omdat ik het blijkbaar erg veel over hem heb (tsja, dat is liefde he!).

DSCN0085Na de persoonlijke woordjes kwam het officiële gedeelte.We gingen de diploma’s tekenen. Ik was meteen aan de beurt en vond het erg spannend.
Gelukkig waren alle gegevens in orde en kon ik hem gewoon tekenen. Ook zat mijn cijferlijst erbij. Ik heb het goed gedaan: mijn laagste cijfer is een 7,4 en ik heb bijna overal een G (van Goed).
Ik ben er trots op!

Nu ben ik officieel Pedagogisch Medewerker!

3 opmerkingen:

  1. Waauw hoge scores, gefeliciteerd.
    En nu ... werk zoeken , of heb je al een baan ?
    Natuurlijk mag je trots zijn, je hebt er tenslotte zelf voor moeten blokken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kei trots! Je hebt er kei hard voor gewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen