Alles weg

Zo, heel mijn blog is leeggehaald. Er stond zo nu en dan eens iets op met pauzes van weken of soms wel maanden. Dus ik heb alles geselecteerd en verwijderd. Ik hoop dat ik nu meer de tijd heb om aan mijn blog te werken. Ik vind het heerlijk om mijn gedachten op te schrijven (wat meer typen is in deze digitale wereld). Ik heb ook een groot voorbeeld, namelijk mijn mama: Vlijtige Handjes .


Ik heb vandaag ook een broodbakmachine gekocht. Ik maak namelijk taarten en maak ook zelf graag mijn fondant. Maar pff, wat een werk. Ik heb via een forum vernomen dat het makkelijker kon met een broodbakmachine. Dus hup, maar 1 gekocht. Ik heb hem getest vanavond en ja, hij werkt! Dat scheelt me meer dan een half uur met het maken!


Vandaag hebben we ook lekker gewandeld met onze 2 hondjes. Heerlijk gelopen over de plekker waar ze dol op zijn. Het was ook zo'n heerlijk weer! Lekker een stuk omgelopen en zo naar mijn ouders. Even op de koffie en vriendlief wilde graag nog wat DVD's lenen. Ja, met zijn 22 jaar zit hij in de Disney Fase. Ik vind het zo lief! Nou, we gaan nu nog even genieten van het weekend want de komende week zullen we elkaar minder zien!

1 opmerking:

  1. Oh wat leuk dat je weer gaat beginnen. Ik vind je baksels op het web ook leuk. Kan iedereen lekker meegenieten. Nou ja op foto dan. Als je de jam gaat proberen geef maar even een gil. Ik heb potjes om te bewaren. Doen we er jam in ipv spelden :)
    Dikke kus mama

    BeantwoordenVerwijderen