Een hoop veranderingen

Een tijd gelden (jup, mei alweer) vertelde ik over het drukke leven dat ik heb en over mijn onlangs ontdekte ziekte. Helaas is de ziekte meer aanwezig in mijn leven dan ik had gehoopt.
Ik heb het erg druk gehad, aangezien wij gingen trouwen. Een blog daarover komt nog, als wij onze trouwfoto's hebben ontvangen. (Hier alvast wel een foto).


Daar alle organisatie vond ik het erg lastig mijn bezigheden goed in te plannen en daardoor had ik erg veel pijn.
Nu is de bruiloft geweest (een erg mooie dag) en heb ik weer tijd voor mijn man en mijzelf. Aangezien ik een drukke tante ben, had ik veel dingen tegelijk die ik deed en wil. Dit gaat helaas niet langer. Na lang twijfelen, praten met mijn man en luisteren naar mezelf heb ik besloten met veel dingen te stoppen.

Zo leg ik mijn activiteiten bij Oriflame grotendeels neer. Ik ga geen workshops en gezichtsbehandelingen meer geven. Wel blijf ik producten bestellen voor mijn omgeving en mijzelf. De producten zijn nu eenmaal erg fijn en helemaal niet duur.



Alle beauty dingen (epileren, verven van wenkbrauwen en wimpers, harsen, gellak, wimper extensions etc.) leg ik ook voorlopig neer. Voor vrienden en familie blijf ik natuurlijk graag bezig, maar buiten dat word het gewoon teveel. Ik zeg niet dat ik geen cursus meer zal volgen (I love it!).

Ook zijn mijn man en ik een jaar geleden een bedrijf begonnen in de verhuur van themakisten. Erg leuk vond ik het, zo creatief bezig zijn. Ik heb er vele uren in gestoken en ik genoot van iedere minuut. Helaas is ook dat te zwaar. Mijn man werkt fulltime wat bekend dat alles momenteel op mij komt. We doen niets van de spullen weg, wie weet wat de toekomst ons brengt...


Er zijn wel dingen die ik blijf/ga doen. Zo blijf ik de 12 uur werken bij mijn werk. Ik vind het fijn om met mijn collega's te zijn, ik heb super collega's.
Verder kreeg ik heel erg vaak de vraag waarom geen Weddingplanner werd. Mijn omgeving vind dat ik zeer goed kan organiseren en denken dan ook dat dit helemaal mijn ding zal zijn. Ik ben het hier dan ook helemaal mee eens. Ik vond het erg leuk om onze bruiloft te organiseren en ook organiseer ik graag andere dingen. Na flink wat onderzoek ben ik nu begonnen met een opleiding bij Weddingplanners International. Binnenkort zal ik ook moeten beginnen aan een stage bruiloft, maar gelukkig kan ik mijn opleiding wel rustig aanpakken. Ik heb helemaal geen haast en wil me goed kunnen richten op mijn gezondheid.

Verder voel ik me nu een stuk beter. Ik heb meer rust en neem de tijd voor mijn man en mijzelf. Ik kan meer en heb wat minder pijn. Gelukkig!

Oh ja, weten jullie misschien een app voor de ipad waarmee je de blogs kunt lezen? Ik wil me graag weer kunnen inlezen in jullie bezigheden en creaties!

Liefs Puck