We zijn er nog lang niet

Ja, het is zover. Het moment dat je op de weegschaal staat en die afschuwelijke cijfers kijken je aan. Dat moment had ik afgelopen woensdag. Oké, ik wist al wel langer dat ik een tikkeltje te zwaar was,  maar zoveel...
Ik ben 1 februari gestopt met roken *applaus*.  Ik ben toen veel meer gaan doen aan mijn gezondheid. Zo ben ik gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Kennelijk was dit niet genoeg. Hoewel ik een hekel heb aan calorieën tellen, heb ik mezelf er toch toe gezet. Maar pff, wat is dat lastig. En vooral wanneer je een hobby hebt net als dat ik heb. Ik hou van lekkere dingen bakken en maken,maar helaas. Voorlopig zet ik dat maar op een laag pitje. Ook beweeg ik nu veel meer. Iedere dinsdag en donderdag doe ik Zumba op de Wii. Op woensdag ga ik voortaan zwemmen met mijn mama en in de middag fitnessen met mijn nichtje. Maar buiten dat ga ik stukken fietsen of wandelen met mijn vriend en de hondjes. We zijn er nog lang niet, maar het begin is gemaakt!

Smakelijke hapjes

Afgelopen week had ik weer wat verzoekjes. Mijn moeder had een hobby weekend met nog heel veel andere mensen en ze vroeg of ik wat lekkers wilde maken. Ik besloot dan ook om Cake Pops te maken. 35 stuks maar liefs.
Dit zijn ze geworden:

P1040544P1040545

Zoals je misschien wel in mijn vorige post gelezen hebt, mijn nichtje is vandaag jarig. Ze is gek op progres taart en vroeg mij daarom dan ook om taart te maken. Ik vond een lekker recept voor gebakjes en het is een goed recept! Er konden er 6 uit het recept, maar ik heb er 12 uit kunnen halen. Ja, er staan er 11 op, maar 1 was er kapot gegaan! Ze waren heerlijk!

P1040550

{How-To} In geval van nood

Ik vind het vreselijk, ja echt erg! Ik heb het dan over geld geven voor een verjaardag in een saaie kaart of envelop. Daarom probeer ik altijd iets leuks te bedenken om geld cadeau te doen. Vandaag is mijn lieve nichtje jarig en ze is net op haar eigen gaan wonen. Ik heb daarom een passend cadeautje voor haar welke ik graag weer met jullie wil delen. Hij is super simpel, maar toch wel weer wat anders!

2012-03-04 11.14.28

Benodigdheden:
* Fotolijstje (Blokker, Best Budget. €0,60)
* Printer
* Papier
* Briefgeld

Print de tekst uit en knip deze op maat (Ik heb een 13x18 cm fotolijstje gebruikt). Plak het briefgeld ertussen en stop deze in het lijstje.
That’s it!

Hoe makkelijk is dat, maar toch weer wat anders! Ik heb de tekst en rand op mijn computer zijn, mochten er mensen bij zijn die niet zo handig zijn met de computer. Mail me maar, dan stuur ik hem naar je op!